مقاله کشت موز 50 ص

دانلود مقاله کشت موز 50 ص

🔹 بهترین کیفیت

🔹 قابل ویرایش

🔹دانلود با لینک مستقیم و سریع

🟢 پشتیبانی 24 ساعته

مقاله کشت موز 50 ص

-مقاله-کشت-موز-50-صلینک و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 58 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏1
‏ كشت موز صفحه:
‏تتراپلوئيد خيلي نادر هستند . گسترش مناطق تحت كشت موز تريپلوئيد بيش از 100 برابر مناطق زير كشت موز ديپلوئيد است . تريپلوئيدها محكم تر و بسيار قوي تر بوده و آسانتر رشد مي نمايند . قبل از اينكه يك كلن رده بندي شود لازم است از نظر پلوئيدي شناسايي گردد كه اين عمل مي تواند بطور سيتولوژيكي از طريق شمارش تعداد كروموزوم انجام گيرد . از نظر مورفولوژي ، تريپلوئيدها و تتراپلوئيدها بزرگتر و خيلي قوي تر از ديپلوئيدها بوده و ضخامت و اندازه سلول هر دو با افزايش پلوئيد افزايش مي يابد . فن امتياز دهي ، بر اساس 15 خصوصيت گياه ، امكان امتياز دهي از دامنه 15 (آكوميناتاي خالص) تا 75 (بالبيزياناي خالص) را مهيا مي سازد . امتيازهاي حد واسط بر اساس رابطه نسبي گونه ها بعلاوه سطوح پلوئيدي دو رگه هاي واقع در اين دو واحد هستند . سيموندز و شفرد (1955) و استوور و سيموندز (1988) گروهها و امتيازهاي نشان داده شده در جدول 5 را براي رده بندي دامنه اي از موزهاي خوراكي مورد استفاده قرار داده اند . سيلايوي و كاموكالو (1987) بر همين اساس 137 رده بندي را به بانك ژنتيكي تاي اضافه كردند. آنها بعضي كمبودها را در طبقه بندي اوليه تشخيص داده و آنرا اصلاح نمودند (جدول 6).
‏1
‏ كشت موز صفحه:
‏تتراپلوئيد خيلي نادر هستند . گسترش مناطق تحت كشت موز تريپلوئيد بيش از 100 برابر مناطق زير كشت موز ديپلوئيد است . تريپلوئيدها محكم تر و بسيار قوي تر بوده و آسانتر رشد مي نمايند . قبل از اينكه يك كلن رده بندي شود لازم است از نظر پلوئيدي شناسايي گردد كه اين عمل مي تواند بطور سيتولوژيكي از طريق شمارش تعداد كروموزوم انجام گيرد . از نظر مورفولوژي ، تريپلوئيدها و تتراپلوئيدها بزرگتر و خيلي قوي تر از ديپلوئيدها بوده و ضخامت و اندازه سلول هر دو با افزايش پلوئيد افزايش مي يابد . فن امتياز دهي ، بر اساس 15 خصوصيت گياه ، امكان امتياز دهي از دامنه 15 (آكوميناتاي خالص) تا 75 (بالبيزياناي خالص) را مهيا مي سازد . امتيازهاي حد واسط بر اساس رابطه نسبي گونه ها بعلاوه سطوح پلوئيدي دو رگه هاي واقع در اين دو واحد هستند . سيموندز و شفرد (1955) و استوور و سيموندز (1988) گروهها و امتيازهاي نشان داده شده در جدول 5 را براي رده بندي دامنه اي از موزهاي خوراكي مورد استفاده قرار داده اند . سيلايوي و كاموكالو (1987) بر همين اساس 137 رده بندي را به بانك ژنتيكي تاي اضافه كردند. آنها بعضي كمبودها را در طبقه بندي اوليه تشخيص داده و آنرا اصلاح نمودند (جدول 6).

 

 فایل